غیر فعال کردن بارگزاری اولیه
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور

افزایش ظرفیت استخدام آموزگاری عشایر

مدیرکل توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر:

پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی دانش آموزان عشایری ۹۸درصد است.

به گزارش روابط عمومی صندوق عشایری به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران ، علی تیرگیر با بیان این مطلب افزود: ۴۹درصد دانش آموزان عشایر را دختران و 51درصد را پسران تشکیل می‌دهند که نشان می‌دهد پس از انقلاب گام خوبی در راستای پوشش تحصیلی دختران عشایر برداشته شده است.

وی اظهار داشت: با هم‌افزایی آموزش و پرورش و سازمان امور عشایر آمار دقیقی از میزان بازماندگان از تحصیل در مناطق عشایری شناسایی شد که این آمار انگاره‌ ذهنی که در مناطق عشایری پوشش تحصیلی با یک افت شدید روبه رو است را نشان نمی‌دهد.

تیرگیر ادامه داد: توانستیم ۲۰درصد از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را به چرخه تحصیل بازگردانیم و همه تلاش ما این است که در یک بازه زمانی چهار تا پنج ساله، ترک تحصیل مناطق عشایری را به صفر برسانیم.

فعالیت ۲۴۵مدرسه شبانه روزی عشایری در کشور

مدیرکل توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر گفت: در متوسطه اول و دوم مانند دوران ابتدایی در مناطق عشایری فعالیت نداشته ایم اما همه ظرفیت‌ها را بکار گرفته ایم تا شرایط تحصیلی برای دانش‌آموزان عشایری در اقلیم خود آنها مهیا شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارها در پوشش تحصیلی و آموزش با کیفیت، توسعه مدارس شبانه‌روزی عشایر است، افزود: درحال حاضر ۲۴۵مدرسه شبانه روزی عشایر در کشور فعال است که ۲۵هزار دانش‌آموز متوسطه اول و دوم دختر و پسر در این مدارس تحصیل می کنند و تلاش می کنیم ظرفیت این مدارس را به 100درصد افزایش دهیم و مدارس شبانه روزی جدید هم احداث کنیم.

وی همچنین ابراز کرد: اینکه معلمی برای مدارس عشایری متوسطه اول و دوم اعزام نمی‌شود، فرضیه اشتباهی است اما ممکن است در متوسطه دوم از یک معلم در دو درس استفاده شود.

۲هزار سهمیه برای دانش آموزان عشایر در دانشگاه فرهنگیان

مدیرکل توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر گفت: برای نخستین بار دوهزار سهمیه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایری در نظر گرفته شد و دانش آموزانی که دوره متوسطه اول و دوم را در مدارس عشایری گذرانده باشند، می توانند از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این ظرفیت شامل دانش آموزان دختر و پسر می شود، افزود: با این ظرفیت از افراد عشایر و بومی منطقه برای دانش آموزان همان منطقه معلم می‌گیریم که یک کار بی‌بدیل است.

تیرگیر ادامه داد: همچنین در آزمون ماده ۲۸ وزارت آموزش و پرورش هم در آموزگاری، دبیری و معلم پرورشی و هم در مربیان تربیت بدنی سهمیه ویژه عشایر اختصاص داده شده است.

    هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد

ارسال نظر