غیر فعال کردن بارگزاری اولیه
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور

سرپرست سازمان امور عشایر ایران: عشایر به اندازه یک دولت موضوع برای رسیدگی دارند

سرپرست سازمان امور عشایر ایران :

عشایر به اندازه یک دولت موضوع برای رسیدگی دارند و یکی از شاخص های ارزیابی دستگاه ها باید میزان توجه آنها به نیازهای عشایر باشد.

به گزارش روابط عمومی صندوق عشایری به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست هم افزایی در خصوص طرح توانمندسازی کارآفرینی مردم پایه (تکام) در حوزه عشایر با حضور سرپرست سازمان امور عشایر ایران و معاون و مدیران کل سازمان و سردار دُر مسوول نظام مدیریت منابع آب قرارگاه جهادی وزارت کشور و معاون حقوقی و امور عشایر این قرارگاه در سالن کوچ برگزار شد.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران در این نشست با اشاره به مصوبات هیات دولت و شورای عالی عشایر در خصوص ارتقاء دانش و سواد و سایر موضوعات در حوزه جامعه عشایری، اظهار داشت: لازم است طرح های مصوب شده در حوزه عشایر شاخص ارزیابی و سنجش عملکرد استانداری ها باشد و وزارت کشور هدایت، تسهیلگری و هماهنگی با استاندارها را در این زمینه انجام دهد.

سیاوش احمدی میرقائد با بیان اینکه عشایر به اندازه یک دولت موضوع برای رسیدگی دارند، افزود: یکی از شاخص هایی که باید دستگاه ها را براساس آن سنجید باید توجه آنان به نیازها و موضوعات جامعه عشایری باشد.

وی با اشاره به اینکه برنامه های 5 ساله برای جامعه عشایری با هم افزایی با دستگاه های مربوطه تدوین کرده ایم، گفت: موضوعات و مسائل حوزه عشایر باید توسط دستگاه های مسئول رسیدگی شود.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: نقش استاندارها در خصوص موضوعات مرتبط با جامعه عشایری بویژه راه های عشایری بسیار تاثیر گذار است.
 

از حمایت های وزارت کشور استقبال می کنیم

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست گفت: چهار طرح اولویت دار برای تنوع بخشی به مشاغل عشایر در زمینه های زنجیره تولید گوشت قرمز، کشت گیاهان دارویی، صنایع دستی و گردشگری عشایر تعریف و تدوین کرده ایم.

مهدی میزبان افزود: یکی از مزیت های عشایر تولید صنایع دستی است که هویت و میراث فرهنگی کشور هستند و باید با هم افزایی ابتدا آنها را حفظ و سپس تولید آنها را برای عشایر اقتصادی کنیم.

وی گفت: در مناطق عشایری بیش از هشت هزار نوع گیاه دارویی و صنعتی وجود دارد که ظرفیت بسیار خوبی برای کشت، جمع آوری، بازاریابی و درآمدزایی برای عشایر است.

میزبان به تدوین طرح گردشگری جامعه محور عشایر و طرح زنجیره تولید گوشت در مناطق عشایری نیز اشاره کرد و بیان داشت: این چهار طرح را تهیه و تدوین کرده ایم و از کمک ها و حمایت های وزارت کشور در این زمینه ها نیز استقبال می کنیم.

    هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد

ارسال نظر